Utskrivning Från USÖ

Igår blev jag utskriven från avdelningen på USÖ. Samtalet med doktorn tog i runda slängar 30 minuter. Jag fick bland annat se röntgenbilderna som togs när jag kom in till akuten. En så liten propp kan ställa till med elände. Nu kommer jag att vara dagpatient på USÖ med fortsatt arbetsterapi och sjukgymnastik.

Skönt att kunna gå och handla för egen maskin. Nu väntar fortsatt hård träning i några veckor. Skönt att kunna sova hemma och slippa avdelningen. Man fick se många som hade det mycket värre än mig. En del hade afasi andra låg och skrek efter mamma och kissade ner sig.

 

Tyvärr inga bilder denna gång heller.

Annonser

20 thoughts on “Utskrivning Från USÖ

  1. Det måste kännas oerhört skönt att få komma hem efter en så lång vistelse på sjukhus. Det låter mer än bra att du orkar gå ut och handla och göra dina ärenden och att du får fortsatt vård och träning. Jag minns med fasa min fars stroke i Spanien. Han transporterades hem och dumpades där utan att han kunde gå och utan några som helst hjälpmedel eller tal om rehab. Allt detta fick fixas själv.

    Fotandet får vänta för dig, när du känner att du vill och orkar igen så är det ett gott tecken. Ta det i din takt och sköt om dig!

    • Tusen tack.
      Här är det fortsatt sjukgymnastik 3 gånger i veckan. Skall så småningom gå ner till 2 gånger i veckan tills jag blir utskriven från USÖ då blir det gympa på någon vårdcentral.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: