Utskrivning Från USÖ

Igår blev jag utskriven från avdelningen på USÖ. Samtalet med doktorn tog i runda slängar 30 minuter. Jag fick bland annat se röntgenbilderna som togs när jag kom in till akuten. En så liten propp kan ställa till med elände. Nu kommer jag att vara dagpatient på USÖ med fortsatt arbetsterapi och sjukgymnastik.

Skönt att kunna gå och handla för egen maskin. Nu väntar fortsatt hård träning i några veckor. Skönt att kunna sova hemma och slippa avdelningen. Man fick se många som hade det mycket värre än mig. En del hade afasi andra låg och skrek efter mamma och kissade ner sig.

 

Tyvärr inga bilder denna gång heller.

36 tankar om “Utskrivning Från USÖ

 1. Det måste kännas oerhört skönt att få komma hem efter en så lång vistelse på sjukhus. Det låter mer än bra att du orkar gå ut och handla och göra dina ärenden och att du får fortsatt vård och träning. Jag minns med fasa min fars stroke i Spanien. Han transporterades hem och dumpades där utan att han kunde gå och utan några som helst hjälpmedel eller tal om rehab. Allt detta fick fixas själv.

  Fotandet får vänta för dig, när du känner att du vill och orkar igen så är det ett gott tecken. Ta det i din takt och sköt om dig!

  • Tusen tack.
   Här är det fortsatt sjukgymnastik 3 gånger i veckan. Skall så småningom gå ner till 2 gånger i veckan tills jag blir utskriven från USÖ då blir det gympa på någon vårdcentral.

 2. Jag undrar hur det är med dig. Det var så länge sen du har lagt upp några bilder eller ens nån text om läget.
  Hoppas verkligen att du är på bättringsvägen och allt bra med dig.
  Stärkande kramar och en Glad midsommar önskar Antonia! 💐🌸👩🏻‍🌾

  • Tack för din kommentar.
   Jag har fortfarande körförbud på bil. Numera kan jag gå utan rollator. Snart blir jag överflyttad från USÖ till den öppna vården när det gäller sjukgymnastiken.
   Som jag ser det nu är WordPress ett avslutat kapitel. Jag har hållit på här i tio år.
   Jag är väldigt sällan inne och kollar eventuella kommentarer.

   • Jag blev nu både glad och ledsen. Glad för att du mår bättre, men ledsen för att du slutar med bloggen och då även med fotograferandet. Dina bilder var de som lockade mest.
    Säger jag som inte heller bloggat sen i februari, men har då inte så mycket tid just nu, men börjar ladda för det.
    Sköt om dig och hoppas att du har hittat nåt roligt att fylla ut tiden med.
    Kram!

 3. Vad tråkigt att läsa att du lägger av efter dina 10 år här vi pratade ju även innan dess på Windows live spaces. Men hälsan är ju trots allt viktigast av allt och skönt att du mår bättre hoppas du har något att pyssla med på dagarna kram Nicki

 4. God morgon Darkie..
  Tänkte skriva några rader innan du försvinner..
  Kommer du ihåg när du skrev att du inte kunde se mina inlägg i din läsare och du skrev att jag måste uppdatera mina inställningar..
  Jag blev inte klok på hur man uppdaterade för att andra skulle se en så jag skrev till WordPress och frågade..

  Dom svarade att jag kunde inte själv påverka hur andra såg i sina läsare jag kunde bara påverka min egen läsare..
  Så om du inte kunde se mina inlägg i din läsare så berodde det på att du inte följer min blogg..

  Inte för att det kanske spelar någon roll just nu om du ska lägga ner men det kan ju vara bra och veta om du behåller bloggen..
  Önskar dig allt gott Darkie har varit roligt att följa dig genom åren…
  Kram Nicki

 5. Hej W D min vän. Jag läser först nu här vad som har hänt. Jag hoppas att du har blivit bättre då det ju har gått ett bra tag. Jag saknar dig på många ställen i det mörka onlinet. Själv sitter jag mest i källaren och minns hur det var förr.
  Kram och sånt. Din vän Svärtan.

 6. Hej!
  Jag bara känner att jag måste skriva några rader, men kanske läser du inte kommentaren längre, och inga svar får jag. Hoppas att du mår bra och vintern var inte alltför påfrestande. Örebro kanske sandade bättre än här i Stockholm. För det var rent av förfärligt att gå ut. Sen när de kom då vältes ut mängder av grus och nu ligger de där och fördärvar skor och trottoar. Det är ju inget är som förr. 😦
  Jag fotograferar inte heller så mycket som förr, bloggen går på halvfart, även om jag försöker hitta nåt rytm i skrivandet, men är svårt när man tog en lång paus.
  Dessutom har jag börjat med något nytt och det stjäl en del tid.
  Ja, jag fattar inte vart tiden tar vägen heller.
  Hoppas att du mår bra!
  Jag önskar dig i alla fall mycket gott.
  Antonia

 7. Jag tänker på dig och undrar hur du har det. Hoppas du är på bättringsvägen. Allt gott till dig, min vän. Kramar i massor. // Rozie

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: