Jakten På Matjord

Jodå, jag hittade några högar med matjord. För övrigt kan sägas att det är inom samma område jag brukar plåta Rust & Junk. Detta företag pysslar både med det ena men också med det andra. Haha!

Annonser

28 thoughts on “Jakten På Matjord

   • Resten kan användas till öken.
    Jag hörde nåt riktigt fånigt i radio om Örebro. Det byggs en kontorshus där de tänker nytt i och med att vi ser framemot vattenbrist på bår del i världen. Så det nya huset ska tillvara regnvatten för att använda i huset för vattenförsörjningen. Det finner jag otroligt roligt då är det just vattenbrist på grund av frånvaron av regn. Men jag kan ha så klart fel också och det regnar mycket i Örebro men någon har dragit ur proppen så vattenmassorna rinner till nåt hemligt ställe. Eller? 😙🤔

   • Haha!
    Jag har inte hört talas om detta kontorshus. Låter som en utopi. Dom senaste två åren har vi fått väldigt lite regn i Örebro.
    Förra året hade vi bevattningsförbud och restriktioner för oss boende. Detta år har regnguden varit något mer givmild. Men fortfarande har vi lågt grundvatten.
    Vad som gör mig mer förbannad är trafiksituationen i innerstaden. Vi har MINST EN kommunpolitiker som är helt bakom flötet. Nu har han har sagt upp sitt uppdrag. Beror säkert på alla dödshot han fått. Jag uppger inte hans namn av hänsyn.
    Vad jag vill ha är: MER REGN & BREDARE GATOR i Örebro!!!

   • Onekligen är vädret märkligt. Här över Stockholm kan bli riktigt tunga moln och blir mörkt. Man väntar på öset men blir sen inte en enda droppe. Oftast så. Ibland blir lite nåt som förra söndag men det har ju nu ångat bort.

   • Jag känner igen problemet. Jag brukar följa vädret på YR och SMHI i datorn. I mobilen har jag appen AccuWeather. Alla är lika dåliga på att förutse vädret. De har blivit väldigt dåliga dom senaste åren. Det som alltid fungerar är att glutta på persiennerna och titta ut. Jag brukar fika mellan 04:00 och 05:00 på balkongen. Då ser man vart hän det bär. 🙂
    Tjoho!

   • Vi är lurade av vädergudarna hela tiden.
    Jag pratade med min mor i morse, på mobilen då det vanliga telefonen var nere på räkning på grund av storm på natten. Hon var rädd att taket skulle blåsa ut. Nu hela distriktet är utan ström. Det var i morse och så är det ännu. Vägarna är blockerade av nedvälte träd överallt. 🙁

   • Gäller att den inte laddar ut också. Försökte ringa för en timme sen, men det går inte. En automatiserad röst säger att jag inte har rätt att ringa numret.???
    Testar imorgon igen.

   • Jag tycker det är fantastiskt när mobilsignalerna överhuvud taget hittar rätt. Det är inte små sträckor som dom färdas. Dessutom skall dom brottas med alla andra signaler i luften.

   • Jag får försöka kolla upp detta husbygge. Blir marigt. Örebro är den kommun i landet som bygger flest bostäder och annat i Sverige just nu. Kommunen växer så det knakar.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: