Plastic

Plast har mer och mer blivit en del av vår natur. Plasten har integrerat sig mycket väl i vår fauna. Den är långt ifrån utrotningshotad.

Plastics have more and more become part of our nature. The plaster has integrated itself well in our fauna. It is far from extinction threatened.

Annonser

9 thoughts on “Plastic

 1. Det upprör mig varje gång jag ser det. Att folk orkar bära med sig de tunga flaskorna men när de blir lätta blir dessa människor svagsinnade idioter med klena muskler och orkar inte längre bära bort. Fy. 😡😤🙁

 2. Fy vad tråkigt med denna nedskräpning. Läste i tidningen att extra personal fick sättas in för att städa i Växjös parker efter den soliga helgen. Det fanns pizzakartonger, läskflasor, blöjor och diverse förpackningar. Hur tänker folk när detta h det ser ut så. Undrar om de skulle sätta sej i skiten och ficka.
  Ha en skön helg

  • Tackar.
   Jag håller fullständigt med dig. Många människor är märkligt funtade. Gör de även så i sin lägenhet eller kåk ..? Jag undrar hur de skulle reagera om man började slänga skräp i deras brevlådor och brevinkast.
   Det finns många arbetslös i detta land. Skicka ut dom och jobba. Tyvärr är det väl bara praktikplatser utan lön. Sista året jag var arbetslös försökte min handläggare skicka mig på praktikplats. Då slog jag näven i bordet! Nästa år tänker jag gå i pension sa jag. Inte fan tänker jag efter att ha förvärvsarbetat i 40 år ta en praktikplats utan lön.
   Önskar dig en kommande fin helg.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: