Life Is Life

Någon har fått sätta livet till. I lördags morse vid 6-snåret tog jag mig en skogspromenad. Jag valde en stig som jag inte gått på länge. Då fann jag dessa fjädrar. Kanske hade räven varit framme eller vargen? Eller rent av en tiger! Huvaligen, nackhåren reste sig och jag skyndade mig hemåt.

Annonser

15 thoughts on “Life Is Life

 1. Stackars fågel.. svart vitt och blått kan det vara en skata tro.. Ja livet är grymt i djurlivet det är att äta eller ätas.. Märkte du av någon av branden igår? Såg lite av det på nyheterna såg otäckt ut med röken svart och giftig..
  Bara att hoppas på att du bor långt ifrån.. ha en fin söndag.. kram Nicki

  • Tackar.
   Det ser ut som fjädrar från en skata. Jag både såg och kände av röken från branden. Ändå bor jag långt ifrån. Det var en rejäl storbrand.
   Önskar dig en skön söndag.
   Kram, Darkie

   • Den såg verkligen otäck ut.. Nu pratades det om nya bränder på olika ställen och en död, hörde inte var det var någonstans men dom var mest troligt anlagda.. bränder är verkligen hemska..
    Men är brand i örebro är väl släckt nu..
    Ha en fin kväll kram Nicki

   • Branden är släkt och brandkåren kommer att lämna platsen nu på morgonen. Hemskt med den omkomne i Gyttorp (strax utanför Nora).
    Önskar dig en fin start på denna vecka.
    Kram, Darkie

   • Tack Darkie detsamma till dig.. jaha var det utanför Nora.. Ja alla bränder är otäcka speciellt om man blir instängd av dem..Kram Nicki

 2. Jag har tigrar på mitt altantak, de jagar om natten. Fjädrar anamma. Märkligt att fjädrarna på din bild sitter ihop som ett par, vackert på nedersta bilden.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: