Action Run #1

Så var det dags för Action Run 2017 i Örebro. Loppet gick av stapeln 29 april 2017.
Det har blivit en tradition att genomföra detta spektakulära lopp i Örebro. Man kan välja på 5 eller 8 kilometer hinderbana med 35 hinder i världsklass.
https://actionrun.se/orebro/

Det var blåsigt och en smula kyligt i luften, plus 8 grader. De som fick närkontakt med vattnet (alla deltagare) fick känna på lite extra kyla. Själv stod jag på land men efter 30 minuters stillastående började jag frysa. Jag undrar hur grodmännen kände sig. Kanske hade de en väntande bastu runt hörnet.

Annonser

13 thoughts on “Action Run #1

 1. Häftigt. Vilken kanon bilder. Gillar kompositionen på dem. Speciellt på den första bilden. Det finns en treenighet på den. Gillar också den sista där kvinnan kämpar på däck och mannen i vattnet. Iron people.
  För det var verkligen kallt igår.

  • Tusen tack.
   I år besökte jag bara några få hinder. Vattenhindren är roligast. Man blev frusen av att stå stilla. Roligaste bilden är den sista. Där grodmannen tittar upp. Sjukvårdspersonalen fick ta hand om en del deltagare.
   Det kommer fler bilder från Action Run.

 2. Häftigt, men hu så kallt! Läckra bilder med alla svarta innerslangar, deras bulliga former och de orangea banden som håller ihop dem. Ja, bilden med dykaren som dyker upp som en nyfiken säl ur vattnet är rolig!

  • Tusen tack.
   Det var ett häftigt inslag i stadskärnan. Jag tror det var runt 2000 deltagare som fick känna på det kalla vattnet. Själv tyckte jag det blev kallt att bara stå på land och titta på. Det var tydligen bara 4 plusgrader i vattnet. Brrr.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: