Rust & Junk #105

Goddagens på er alla och välkomna till år 2017. Idag känner jag mig en smula rostig. Därav bildvalet. Det blev trots allt inte så mycket sömn under natten. Det pangades på rejält med fyrverkerier under natten. Många tusenlappar som gick upp i rök. Bla bla bla, nog om detta.

rustjunk_57f

Annonser

16 thoughts on “Rust & Junk #105

  1. Hoppas att du piggnar till under dagen. Fin bild som illustrerar.
    Jag läste i tidningen att polisen hade fult upp i Örebro med ligister som sköt raketer på alla och allt. Det är sorgligt att intelligensen är på så låg nivå.

  2. Underbar bild på rosten. Det small rejält i lilla Rottne och jag tänkte på all djur som mår dåligt. Minton är inte så rädd men han blir stressad och skäller så fort det smäller.

  3. En annorlunda och mycket vacker rosttavla, verkligen rostkonst på hög nivå. Var har du hittat alla dessa skruvar? Jag försöker komma underfund med strecken på fotot men förstår inte riktigt, ska det vara som något slags tegelstenar? Hur som helst så är det snyggt som bara den.

  4. Ja nog blev det fyrverkerier alltid.. dom höll på och sköt till klockan tre ungefär vilket gjorde att min trötthet sa hejdå somnade halvsju på morgonen och sov till halv tio.. blev en mycket seg nyårsdag 😦 kram Nicki

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: