Water #25

Tog dessa bilder igår, när jag var och kollade fröautomaten. Klockan var ungefär 08:30 på morgonen. Det blåste kallt. Inte direkt något badväder. Det blev bara en snabb sväng i geografin. Sedan bar det iväg hemåt, för att kolla på vinterstudion.

water_15d

water_15e

water_15f

Annonser

19 thoughts on “Water #25

   • Ja, ni behöver ju mera vatten, har jag förstått. Ordentlig storm hade vi, jag var rädd att grannens stora björk skulle komma nedfarande. Men sol idag.

   • Och så förstås alla möjligheter till fina foton längs ån, allt förvandlas när snön och förhoppningsvis lite is tar plats.

  • Tusen tack.
   På grund av det låga vattenflödet, finns många fallna löv kvar. Nu har Örebro kommun gått ut med information till hushållen om att snåla med vattnet. Börjar bli kris gällande vattentillförseln.

   • Ja jag hörde morsan sa det, inte bra alls det där med det låga vattenflödet. Man undrar ju hur det ska bli framöver, vi har ju varit väldigt bortskämda med det i det här landet.

   • Örebro kommun har sagt att man kommer att klara vatten försörjningen till våren 2017. Men folk måste börja tänka om och hushålla med användningen av vatten i framtiden. Vi i Örebro är beroende på vattennivåerna i tre sjöar uppströms Svartån.

   • Nivån ligger lågt här också, men inte så pass att de pratat om att vi ska vara sparsamma. Men jag tror det kommer här också framöver.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: