Part Of Nature #92

Efter det snabba mötet med rådjuret fortsatte jag framåt. Ibland tittade jag åt sidorna och ibland bakåt. Men mest tittade jag framåt. Det är ett träskliknande landskap. I år låg vattennivån väldigt lågt, så jag kunde ha haft lågskor på mig. Jag mötte en hund och dess husse på en av spångarna. De hade hört rådjuret inne i vegetationen. Stället är ett naturreservat i Örebro, nämligen Rynningeviken.

pon_34e

pon_34f

pon_34g

Annonser

12 thoughts on “Part Of Nature #92

 1. Där var det mycket fällda träd. Gillar kontrasten mellan de liggande ljusa stammarna och de vackert färgglada löven. Den murkna trädbiten på andra bilden utgör en vacker naturstaty. Oj, så himla lite vatten det var i ån! Fina höstbilder!

  Att du glömde temperaturen tyder på att det inte var något sensationellt. Tjoho!

  • Tusen tack.
   När det gäller tempen ute, ville jag bara se hur mycket kläder jag behövde. Jag gav mig ut på en timmes promenad, innan solen gick upp bakom molnen. Tyvärr inget regn idag men igår regnade det vackert hela dagen.

   I denna del av naturreservatet tar man inte bort fällda träd. Träd som fått ge vika för väder, vind, ålder och bävrar sågas och läggs åt sidan. Det är perfekt för småkryp. Dom säger mumsfilibabba.

 2. En intressant miljö att traska runt på. Skulle nog inte våga ensam men vackert är den. Och spännande att du jagar rådjuret! 😉 Rådjurssadel har jag hört är gott! 😀

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: