Part Of Nature #91

Efter att gått bara 20 meter på stigen brakade det till i skogen. Ut från vegetationen kommer ett rådjur i full galopp. Dom är snabba i vändningarna. Dessa bilder är tagna lite senare, när jag kommit till spångarna.

pon_34c

pon_34d

Annonser

11 thoughts on “Part Of Nature #91

 1. Fina skogsbilder, som en slags uterum fast inne, som naturliga skogskojor! Antar att du inte hann med att få en bild på rådjuret?
  Kanske därför du sov så gott, det tar på att bli skrämd 🙂

 2. Vilken mysig miljö att gå omkring i, träden bildar portaler. Fina bilder med färgklickar. Rådjuren har skutt i benen, innan man ens tänkt tanken på att fota så är de borta. Men ibland står de stilla, om avståndet är säkert.

 3. Nog är jag avis. Så mycket fint i din skog.
  Och jag hinner knappt med nåt. Mycket att göra så jag klagar egentligen int, men jag hinner knappt kommentera. Men dina bilder är värda kommentarer.
  Men kanske blir de lite kortare.
  Hann inte heller med kanelbulle i år. 🙁

  • Tackar.
   Bilderna är tagna i naturreservatet Rynningeviken i Örebro. Jag har för mig att jag gick samma sträcka för ett år sedan. Jag åt kanelbulle i lördags, när jag fikade med dom andra gubbarna. 😀

 4. Åh så härligt det ser ut. Att kunna vandra i skogen och njuta av årstidernas växlingar är en lyx. Jag längtar ut till skog och fotopromenader. Har ju lite eller egentligen jättemycket fobi för älgflugorna så jag väntar på att dom ska försvinna. SEN blir det nya vandringar 🙂 Härliga bilder och spännande möten.

  • Tusen tack.
   Det är ett naturreservat (Rynningeviken) i utkanten av Örebro, vid sjön Hjälmaren. När det gäller älg och flugor, är jag mest rädd för jägarna, när det är älgjakt. Bilderna är tagna med vidvinkelobjekt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: