Lite Nora

Efter karusellåkandet blir det att ta in på Lilla hotellet. Allt snurrar, måste lägga mig ner och vila. Jag somnar tryggt i sängen. Efter en natts god sömn, går jag till Nora torg och köper mig en stor Nora glass. Det är mumsigt med glass.

efterkarusell_1

efterkarusell_2

Annonser

10 thoughts on “Lite Nora

  1. Ska man tro på det, sov du verkligen över på hotellet? Något drömlikt över bilderna, den med karusellerna är som tagen ur en film. Hotellskylten är retro i bästa stil. Minimalistisk och snygg bild!

  2. Häftigt blev sugen att gå på Grönan när jag ser den första bilden.. Men mest för att fota inte för att åka.. Hotellskylten jättemysig känns lite retro,, ha en skön fortsättning på idag 🙂 Kram Nicki

  3. Jag gillar skylten. Det slänger en tillbaka till svunna tider, brottplats för det ena och det andra. Bild nummer ett är ju lurigt, tog sin tid att hitta fasta punkten för ögat. Jag gillar den skarpt. 😎

    • Tusen tack.
      Hotellskylten fick jag syn på, när jag skulle gå tillbaka till järnvägsstationen. Kanske förekom hotellet i någon av Maria Langs böcker. Bilden på karusellen tycker jag också är häftig.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: