En Dag Före Örebro Race Day

Snart är det dags igen. Senast det begav sig var 2014. Det är alltså dags för Örebro Race Day. Som 2014 är det den svenska Formel 1-föraren Marcus Ericsson som är huvudattraktion. Det blir andra gången som man i Sverige kan uppleva en F1 bil, mitt inne i en stad.

Örebro Race Day pågår under fredag och lördag denna vecka. Redan från måndag natt är Rudbecksgatan avstängd för att det ska asfalteras om längs banan som man ska köra på. Dessutom passar man på att byta teknik i trafikljusen i tre korsningar och belysning i Rudbeckstunneln.
Man kommer även att bygga upp åtta stycken läktare efter banan. Alla läktarplatser är slutsålda. Det kommer att bli jäkligt mycket folk vid Örebro Race Day. Kanske bäst man tar med sig fickplunta. Haha!

Själv skall jag vara närvarande under lördagen, då Marcus Ericsson kör sin Sauber. Självklart körs det en hel del andra bilar under dagarna två.

Besök Örebro Race Day hemsida: http://www.orebroraceday.se/start/
Program för de två dagarna: http://www.orebroraceday.se/start/program/

innan_1

innan_2

innan_3

ord

Annonser

11 thoughts on “En Dag Före Örebro Race Day

    • Tusen tack.
      I år är det ovanligt många evenemang i Örebro. I slutet av oktober blir det Run For Your Lives. Längs loppets sträckning kommer löparna, förutom horder av zombies, passera mindre och större så kallade scener. Dessa scener är uppbyggda för att ge känslan av att man är med i serien Walking Dead. Man kommer t.ex. att använda rökeffekter, tonvis med rekvisita och riktiga stridsvagnar. Det blir grejer. Tjoho!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: