Action Run – 2016 #1

Detta är precis vid starten och fan, han är redan svettig mellan skinkorna. Var det verkligen nödvändigt att tända elden? Haha!

ActionRun_1

Jag kommer att komma ut som en helt annan människa i andra änden, skrek gubben.

ActionRun_2

ActionRun_3

Det var ett trettiotal hinder runt den 7,5 km långa banan. Tog väl ungefär 1½ timme att ta sig runt banan. Själv blev jag svettig bara att titta på deltagarna. Haha!
Det kommer ett par till blogginlägg från Action Run framöver.

Annonser

13 thoughts on “Action Run – 2016 #1

  1. Ser ut att de fick verkligen anstränga sig. Hoppa över eld krypa under tåg och säkert mycket mer. Spännande dock. Gillat tåg bilden ser ut som superman som kommer flyga iväg med det.

    • Det var många häftiga och roliga hinder. Jag var inte runt hela banan. Jag började vid starten och gick sedan till slottet och slottsparken. Tyckte det fick räcka. Många av deltagarna sprang banan i lag. Vid en del hinder behövde man hjälp från kamrater.
      Kram, Darkie

  2. Action var ordet. Inte hade jag velat krypa under den där med larvfötter inte. Tänk om man fastnar. Den bilden gillar jag, man ser hur han kämpar.

    • Ja jösses vilka knepiga hinder det fanns. Hade dom tävlande vetat om vad som väntade under militärfordonet, hade dom inte valt att krypa in i mitten. Det fanns två till ingångar på vardera sida om fordonet, vilka var betydligt högre. Valde man mitten, blev det att åla sig fram. Alla ingångar var skymda, så det var liksom bara att chansa. Haha!

  3. Ha ha! Jaa du, det skulle vara kul att se om Gubben var en helt annan efteråt. Den första bilden är ju hur bra som helst, vilket minspel 😀 Kul att se alla bilder från detta arrangemang.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: