SMHI

… Har noll koll på väderleken. Iallafall i min kommun. Idag var det tredje dagen i rad som det regnat. Enligt SMHI skulle det inte komma en droppe, under någon av dagarna.
Mitt förslag är enkel. Lägg ner skiten!

PS.
Jag älskar regn, men ska man dra iväg med bilen och kamerautrustning längre sträckor, vill man kunna lita på meteorologerna. Verkar som om deras spåkula har fått i sig rejält med virus och annat cyberskit.
DS.

smhi

Annonser

16 thoughts on “SMHI

 1. Just i år tycker jag inte alls fungerar med någon app alls. Kan vara så att vissa områden får fullträff men resten blir bara irriterad.
  Jag hade samma problem å min semester. Det spåddes ständigt regn med åskinslag. Det gjorde att vi inte gick på promenader i skog då det var osäker och inte vill man sitta fast där under åskväder. Och så blev det inget. Inte ens regn. och är man i en bergigt område då ser man inte långt. Vädret kommer inom 5-10 minuter efter att den tippat över bergskammen. så då chansar man bara inte.
  Fy på spåtanter och gubbar.

  • Tack.
   Förstår din irritation och nu även min. SMHI i Sverige bör lägga ner sin verksamhet. Begriper inte va fan de håller på med. Regn i sig gör mig inget, tvärt om. Men skall jag sticka iväg med bilen en längre sträcka, vill jag ha pålitliga väderleksrapporter. Kanske begär jag för mycket från spåkulan. 😀

 2. Alltså! Det här så här! Det är vädret som det är fel på! Det har fått nån sjukdom eller stor depression eller ilska eller nåt och kan i stort sett bara regna och/eller blåsa. Förresten! Blåsa kan det alltid.
  Skämt åsido. Inte direkt nåt kul sommarväder i år, trodde jag skulle kunna sitta ute på altanen mycket mer och läsa och skriva, och jag har sen länge föredragit klart.se. Någorlunda tillförlitlig, åtminstone på kort sikt.

 3. Jag har tur och behöver sällan eller aldrig kolla prognoser. Väder är det alltid. I år har solen skinit mest hela tiden där jag har varit.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: