Geese In Tree

15 meter uppe i träden, hittade jag dessa gäss. Något märklig syn. Jag har aldrig sett gäss uppe i träd tidigare. De var inte de enda som försökte sig på att landa i träden. Vart är vår värld på väg ..?

GeeseInTree

Annonser

24 thoughts on “Geese In Tree

  1. De måste väl förnya sig med. 😂 Kul foto. I vårt hårdare värd så vill de inte heller vara på fast mark. Som du skrev var fler som ville landa på grenar.

    • Ja något är det. Jag har aldrig i hela mitt liv sett gäss uppe i träd. De förde ett herrans liv. Kanske ropade dom på hjälp. För det flög andra gäss över dom ibland. För att ta sig därifrån måste dom kasta sig ut, som typ från ett höghustak. Mycket märkligt syn.

      • Det är ju fantastiskt att du fick bli vittne på nymodigheterna. Allt börjar med att någon avviker. Det är ju helt klart en nyhet som Aftonbladet borde ta del av. Men jag vet att du kommer inte kontakta dem.

    • Nedanför träden rinner en å, med vassruggar, gräs och annan växtlighet. Normalt brukar gässen bosätta sig där. Deras läten lät som rop på hjälp. Dom kan ju inte som en helikopter hovra sig från denna plats.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: