Here & There In Helsinki

HärOchDär1

HärOchDär2

HärOchDär3

HärOchDär4

HärOchDär5

HärOchDär6

HärOchDär7

Annonser

8 thoughts on “Here & There In Helsinki

 1. Du har också varit ute och rest, ser jag! Kan jag har varit tio när jag var till Linnanmäki på nedersta bilden, tro? Första och sjätte bilden tilltalar mig extra mycket. Jag gillar inte tilltaget med hänglås, men din bild av dem är jättelyckad. Hattar vi foten av statyn, haha, vad roligt! Och bilden från stationen eller tunnelbanan – Valmis = färdig, med vad då kan man undra! Kompassrosen pekar ut många vägar, bra bild!

  • Tackar.
   Var bara tvungen att nappa på erbjudandet jag fick. Det var halva priset till Helsingfors. Det fanns fler broar med hänglås i Helsingfors. Valmisbilden är från nedgången till tunnelbanan på järnvägsstationen. Jag tror dom har 1½ linje i Helsingfors. Kan var det dom vill skryta med. Haha! Linnanmäki ligger lite längre ut från stadskärnan. Hjulet på bilden ligger i närheten av salutorget och saluhallen.

   • Nu när jag har provat mina ben och funnit att jag orkar resa så är väl Helsingfors ett lockande resmål. Mycket länge sen jag var där, senast med jobbet vill jag minnas. Tack för inspirationen!

   • Både Silja och Viking har spårvagnslinjer utanför sina terminaler. Praktiskt sätt att ta sig runt på. Åka runt på måfå och kika ut genom rutan.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: