Garbage #1

Bilderna i projektet Garbage, kommer alla att vara plåtade med min mobil. De är från källsorteringen hemmavid. Det blir 72 hushåll (två höghus), som mer eller mindre kommer att bidra till dessa bilder. För mig, ett kul projekt. För de grannar som jag redan stött på, och kommer att träffa, kanske märkligt. Kanske även för er.

När man börjar närma sig livets slutstation, finns det ingen anledning att vara kräsen. Det gäller att fortsätta vara kreativ och leta objekt. För mig, har inte själva fotograferandet gett mig några större kickar (utom vid några tillfällen). Det har alltid varit först när jag kommit hem och kollat bilderna, som saker och ting börjat hända. Jag älskar att göra om och förvränga många av mina bilder. Jag har vid några tillfällen fått frågan. Varför? Svaret är enkelt. Själv har jag ju sett originalet. Inte bara vid skjutögonblicket, utan även hemma vid datorn. Så varför inte ändra bildens utseende?

Självklart kommer det dyka upp allehanda foton även i fortsättningen. Vi går ju en ny vår tillmötes.

Garbage_1a

Garbage_1b

Annonser

21 thoughts on “Garbage #1

  • Jag tackar och bugar för din kommentar. Jag kom på för ett par veckor sedan. Varför inte ta några bilder på detta ställe? Så blev det. Jag brukar inte ha med kameran när jag slänger sopor. Mobilen fick bli min närvaro. Kul grej! Fler bilder kommer.

 1. Onekligen originell.. Popkonst. Mer sånt och av texten av döma så blir det också. Toppen. Det är alltid intressant att veta varför du gör dem.
  Gillar de mycket.

 2. Häftiga foton ser nästan ut som om dom vore tecknade.. Ska bli kul att se mera av det..
  När det gäller att fota känner jag mig lite less känns som om det blir ett krav att man ska prestera saker och ting här på WP och då lessnar jag illa kvickt så får se hur det blir framöver.. ha en fin början på veckan du med kram Nicki

  • Tusen tack.
   Bild 1 har knallat genom ett par fotofilter.
   Bild 2 är symmetrisk.
   Tråkigt om du känner press. För min del bryr jag mig inte om sånt. Jag vet att det finns de som tar betydligt häftigare och snyggare bilder, än jag. Dessutom från alla jordens hörn.
   Kram, Darkie

   • Jag gillar dom skarpt dina bilder från soporna 🙂 .. När jag känner press så är jag borta ett par dagar sen blir det roligt igen..Bloggen ska ju vara ett nöje och det är den för det mesta.. Kram Nicki

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: