A Regular Sunday

Söndag.31.maj.2015_1

Söndag.31.maj.2015_2

Annonser

9 thoughts on “A Regular Sunday

  • Tack.
   Första bilden: Är en sådan där lur som man skickar ut larmsignaler i. Man brukar testa larmet 4 ggr/år. Jag tror man kommer att höra det i morgon 1 juni, klockan 15:00.
   Andra bilden: Det är faktiskt cykelställ. Men man kan säkert binda fast hästen där. 🙂
   >>> Nu är det dags för tvättstugan. Tjoho!

   • ”Om det mot all sannolikhet skulle inträffa en större nödsituation som kan påverka det lokala samhället, ljuder larmsignalen *Viktigt meddelande – lyssna på radio*, via tyfoner i samhället.”
    >>> Ha en skön söndag du med.

 1. Hej jag tyckte det såg ut som en högtalare och cykelställ på en gång och ja det blir ett himla liv varje månad den första klockan 1500.. vi hade grannar från Irak förrut dom vart jätterädda innan jag sa vad det var och varför.. Fina foton Darkie ha en fin söndag kram Nicki

  • Hej Nicki.
   Även jag blir lite överrumplad när tyfonen sätter igång. 😉 I Örebro testar man den funktionen 4ggr/år. Borde vara dags för det i morgon.
   Problemet är att: Nu för tiden, vet bara vi som är lite äldre vad som gäller. Ungdomarna har ingen aning. Och när det verkligen gäller, typ vid krig. Ja då är det kanske för sent att Googla denna funktion.
   Önskar dig en fortsatt fin söndag.
   Håll i hatten och på med regnkläder.
   PS.
   Var du ute och kollade Stockholm Maraton? Jag följde det hela på tv.
   DS.

   • Ja du jag hoppar högt när dom kör igång tyfonen sen blir det ja visst ja det är första måndagen i månaden..Ute igår nej satt i soffan och tyckte det var härligt inomhus 🙂 Led med dom som sprang.. Den gamla farbrorn som sprang han var 87 sa idag att han var tvungen att ta taxi hem för annars hade han skakat sönder tunnelbanan med andra ord han frös något hemskt så hoppas han inte blir sjuk nu..
    Vad mer ja tro det om du vill solen skiner just nu tror knappt det är sant ser dessutom lite blå himmel härligt.. Kram på dig // Nicki

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: